את ירקות הסתיו ניתן להתחיל לשתול רק מאמצע ספטמבר. מה שותלים? מגוון חסות (חסה ראש, מסולסלת אדומה, מסולסלת ירוקה וערבית), כרובית, כרוב לבן, כרוב סגול, קולרבי, מיזונה, רוקט, ארוגולה, פטרוזיליה, שמיר, שומר, מנגולד אדום, כרשה, בצל, לפת, כרוב ניצנים, פלפל מתוק, צנון, אפונת הגינה, רוזמרין, שיבא, מרווה, פיגם הודי וחשוב ביותר – תות! ככול שהחודשים מתקדמים ונהיה יותר קר, כך ניתן להוסיף לשתילה גם נענע, כוסברה וטרגון ארבעת העונות.